Op zoek naar talent

VERVULD - directie secretaresse (interim) (36 u) - Rotterdam

We zoeken voor onze opdrachtgever een (interim) directie secretaresse voor 36 uur. Je werkt voor de twee directieleden. De opdracht loopt vanaf medio november 2018 tot medio februari 2019 waarna mogelijk een verlenging/aanstelling in dienstverband volgt. 

Handen uit de mouwen; dat is typerend voor deze Rotterdamse organisatie. 
Vanaf het kantoor, met uitzicht op de Maas, ligt Rotterdam zo ongeveer aan je voeten. Om je heen is het druk, soms lijkt het zelfs chaotisch. Mensen lopen af en aan, maken een praatje of hebben haast. Het hoort allemaal bij dit bedrijf, dat al zo lang bestaat en op vele manieren met de stad is vergroeid. Hier heerst de sfeer van dynamiek en aanpakken. Rotterdam is nooit af. Op jouw afdeling gebeurt ‘het’. Hier is het een komen en gaan van mensen. De vaste kern zijn je afdelingscollega’s: een mix van beleidsmatige persoonlijkheden en studentikoze types bij wie je altijd terecht kunt en samen gaat voor resultaat. Je leidinggevende geeft je maximale vrijheid maar verwacht wel dat je goed uit je ogen blijft kijken en altijd de puntjes op de i zet. Het werk van de directiesecretaresse is daardoor geen voorspelbare baan, integendeel. Maar of het nu business as usual is of regelrecht crisis: jij houdt je hoofd koel en jouw managers kunnen altijd op je terugvallen. Omdat je iemand bent die de zaakjes gewoon goed regelt.

Dit vragen we van je
Behalve dat je een topper van een directiesecretaresse bent en een representatieve en sprankelende persoonlijkheid, is ervaring in vergelijkbare functies een absolute must. Als je klantgericht bent, houdt van samenwerken en zorgt dat alles op het juiste spoor blijft, ook of juist in hectische situaties, dan pas je bij deze organisatie. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld office management of bedrijfskunde
  • heb je veel ervaring (minimaal 7 jaar)  opgedaan met dit soort werk, bijvoorbeeld als directiesecretaresse of managementassistente
  • kent MS Office voor jou geen geheimen meer
  • weet je zeker dat je door het integriteitsonderzoek heen zult komen.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze pittige maar hele leuke functie? Stuur je CV naar
a.spierenburg@redwoods.nl. Deze opdracht kan ingevuld worden op zzp-basis of op basis van tijdelijke arbeidsovereenkomst.
Mocht je vragen hebben dan kun je bellen met Angeli Spierenburg op 06-51833140