Expert in managementondersteuning

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid

Alleen 'uitstekend' voldoet als het gaat om geleverde kwaliteit.

Oog voor detail
In mijn rol als Personal Assistant mag u van mij de hoogste kwaliteit verwachten met oog voor detail en verbeteringsmogelijkheden. 
Afspraak is afspraak dus zaken worden binnen de gestelde deadlines afgeleverd. Naast de gebruikelijke secretariële vaardigheden beschik ik over een proactieve houding, een aanpakkersmentaliteit en communicatieve vaardigheden. 

Check
Als het gaat om werving & selectie hanteer ik strenge selectie eisen. Diploma's en arbeidsverleden worden grondig gecheckt en referenties trek ik altijd persoonlijk na. Maar naast opleiding spelen ervaring en intermenselijke aspecten ook een rol. Op papier kan een kandidaat volledig passen in het profiel maar wanneer de persoonlijke match er niet is dan wordt het niets. Dat zijn de zaken waar ik oog voor heb en meeneem in mijn adviezen. 

Vinger aan de pols
Als het om een interim plaatsing via Redwoods gaat neem ik regelmatig, zowel telefonisch als persoonlijk, contact op met de opdrachtgever om de stand van zaken en het functioneren van de kandidaat door te nemen. Iedere opdrachtgever ontvangt na beëindiging van de werkzaamheden een evaluatieformulier wat na invulling gezamenlijk wordt besproken.