Op zoek naar talent

directie-/teamsecretaresse (40-32 u) - Rotterdam

Dit is jouw kans om te werken in een creatieve en collegiale werkomgeving waar samenwerken ook echt staat voor samen doen, denken en realiseren. Voor Blauwhoed, een organisatie met oog voor een goede werk-/privé balans zoeken we een vlotte en collegiaal ingestelde directie-/teamsecretaresse die én de directeur ontwikkeling ontzorgt én zijn team van ontwikkelingsmanagers en verkoopmanagers secretarieel ondersteunt.

Blauwhoed is een onafhankelijke marktmakende ontwikkelaar die aansprekende en succesvolle (woning-) bouwprojecten en concepten realiseert, vanuit latente klantbehoeften en sterke conceptontwikkeling. Met meer dan 400 jaar historie weten zij goed wat veranderen is en hoe zij aantoonbaar positief bijdragen aan het welzijn van bewoners en gebruikers. Zij verkennen hoe het beter kan, denken na over hoe Nederland er over 50 jaar uitziet en welke rol zij daarin als vooruitstrevende projectontwikkelaar kunnen pakken. Bij Blauwhoed werken ruim 40 betrokken professionals die actief zijn in (her)ontwikkeling, realisatie en verkoop van woningen en commercieel vastgoed.

 

De functie 
Als directie-/teamsecretaresse ontzorg je de directeur ontwikkeling en zijn team van ontwikkelingsmanagers en verkoopmanagers met alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. In deze rol werk je samen met de drie andere secretaresses op het secretariaat, ieder in haar eigen rol maar altijd bereid om elkaar te helpen. Bij Blauwhoed werk je in een mix van kantoordagen en thuiswerken.

 

Kerntaken
Je verricht zelfstandig alle voorkomende secretariële werkzaamheden waarbij agendabeheer van

  alle teamleden een belangrijke rol speelt. 
- Je werkt samen met de collega's van het secretariaat bij de organisatie van teamsessies, in- en externe
   bijeenkomsten,
 uitstapjes, online events, e.d.
Je notuleert het tweewekelijkse acquisitieoverleg en je beheert de acquisitielijst.

 

Dit vragen we van je
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 10 jaar werkervaring als directie- of teamsecretaresse. Je bent een echte teamspeler en werkt graag collegiaal samen. MS-Office en andere relevante kantoorautomatisering zijn voor jou gesneden koek en natuurlijk beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. 

 

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze drukke maar leuke functie? Stuur je CV naar a.spierenburg@redwoods.nlMocht je vragen hebben dan kun je bellen met Angeli Spierenburg op 06-51833140