Expert in managementondersteuning

In 2011 - HRM 2020

Op 24 juni 2011 organiseerden wij het vervolg op de succesvolle bijeenkomst in 2009. Deze bijeenkomst was bestemd voor HR managers en directeuren. Dit keer lieten we een ervaringsdeskundige aan het woord over de implementatie van Het Nieuwe Werken. Hoe succesvol verloopt dat? Welke valkuilen waren er? Het was een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst. Er werden levendige discussies gevoerd en interessante vragen gesteld. 

Sprekers:
Alex Volleman Senior Vice President HR bij Marsh deelde zijn ervaringen over de implementatie van HNW bij Marsh
Prof. Rob Vinke hoogleraar personeelswetenschappen aan de Business University Nyenrode, gaf zijn visie over de toekomst van HRM. 

We zijn er weer in geslaagd een bijzondere locatie te vinden: Podium O 950 aan de Maasboulevard in Rotterdam. De deelnemers konden van een fantastisch uitzicht genieten in deze door het architectenbureau Rietveld, Van Dillen & Van Tricht in 1961 ontworpen locatie.

Er werd een heerlijke lunch als afsluiting geserveerd. Deelnemers waren onder andere Greenpeace, Gemeente Lansingerland, Ahoy, Wavin, Qua Wonen, Heijmans, Emerals Performance Materials, Ministerie van Defensie. 

Heeft u dit bijzondere seminar gemist en bent u benieuwd naar naar de inhoud? Bekijk het verslag van de ochtend en de presentatie van Rob Vinke.

Tot een volgende keer! 
Redwoods executive support 

Angeli Spierenburg directeur